onlinetoborzás.hu

Új munkatársakat keres?

TÖBB JELENTKEZŐre lenne szüksége, hogy ki tudja választani az Önnek leginkább megfelelő munkatársakat?

Magyarország legeredményesebb toborzási Ügynökségeként

szerződést követően 3 munaknapon belül már futnak is a hirdetések

egy GYORS 15 napos, vagy egy NORMÁL 30 napos kampány alatt bőséges jelentkezői állományt biztosítunk Önnek

végre szabadon válogathat a releváns jelentkezők között, hogy SZAKMAILAG és EMBERILEG is megfelelő munkatársakat találjon a csapatába.

Ügyfeleink

Mitől vagyunk mi a legjobb toborzási ügynökség?

Teljes adatbiztonság:

A jelentkezői adatbázis kizárólag az Öné. GDPR biztosan gyűjtjük, majd átadjuk Önnek végső felhasználásra. Nálunk nem kell attól tartania, hogy az Ön pénzén gyűjtött adatbázisból a konkurense is mazsolázik...

Emberek (nem robotok):

Imádjuk az automatizmusokat, alkalmazzuk is őket munkánk során, de minden kulcsfontosságú ponton a tesztek eredményeit elemezve, emberi döntés alapján lépünk tovább. Kampánymenedzsereink profi szakemberek, akik az elmúlt években jelentős toborzási marketing tudást halmoztak fel. A színvonalas szolgáltatás fenntartása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kampányfelügyeletre és a gyakori vezetői kampányellenőrzésekre is.

Minden jelentkező kifejezetten az Ön álláshelye iránt érdeklődve adja le jelentkezését

Nem régi, leharcolt adatbázisból bogarászunk Önnek jelölteket. Jelentkezőink friss érdeklődők, akik várják a kapcsolatfelvételt.

Világos árképzés:

Könnyen érthető árak, rejtett díjak nélkül.

Őszinte statisztikák, kampányelemzések:

Átlátható jelentések, félrevezető kattintási mutatatók és látogatószámok helyett. A toborzás valódi hatékonyságát mérő, jelentkezőszámra leosztott költség- kimutatásokkal az Ügyfél el tudja dönteni, megéri-e a jövőben is velünk végeztetni a toborzást.

Nincs hosszú távú szerződés:

Minden Ügyfelünk megérdemli a szabadságot, nem várunk elköteleződést. Természetes, hogy egyes munkaköröket könnyebben és olcsóbban fel tud tölteni. Ha azonban úgy ítéli meg, hogy a szűkös határidő, az elvárt speciális szaktudás vagy egyéb nehezítő körülmények miatt a mi segítségünkre van szüksége, nincs más dolga, mint e-mailben megbízni bennünket.

Telefonos előszűrés:

Szükség esetén lebonyolítjuk a jelentkezők első telefonos interjúját, a jelentkezést követő 24 órán belül. Az interjút követően minősítjük és státuszokba rendezzük a jelentkezőket, így Önnek csak a legígéretesebbnek tűnő jelentkezői állománnyal kell felvennie a kapcsolatot.

Töltse fel üres álláshelyeit velünk
három egyszerű lépésben:

1. Kapcsolatfelvétel

Foglaljon időpontot online konzultációra, ahol én (Nagy Gábor) vezető tanácsadó egy meet keretein belül bemutatom az online toborzás módszerét és tájékoztatom Önt az együttműködés lehetőségeiről!

2. Kivitelezés

A szerződéskötés után Ön kitölt számunkra egy 23 kérdéses kérdőívet, amiből mi hajszál pontosan tudni fogjuk milyen az ideális munkatárs az Ön cége számára. Ez alapján szakértő csapatunk összeállítja a kampánytervet és elküldi Önnek jóváhagyásra.

3. Kampány

Teljesen egyedi kampányt alakítunk ki annak érdekében, hogy a legrelevánsabb embereket szólítsuk meg velük és keltsük fel bennük az érdeklődést az állás iránt. Egyaránt tesztelünk statikus és video hirdetéseket is különböző platformokon, különböző grafikai elemekkel és kommunikációs horgokkal. Amelyik médiafelület, szöveg és képvilág a legtöbb és legjobb minőségű jelentkezői állományt generálja, azt futtatjuk a későbbiekben. Minden más, gyengébben teljesítő hirdetést lekapcsolunk, ezzel optimalizálva a hirdetési költségeket.

A toborzás a mindenünk, kizárólag ezzel foglalkozunk

Kétféle Ügynökség létezik:

1. A szemfényvesztők

Vannak akik mindent elvállalnak, függetlenül attól mennyi gyakorlatuk van benne. Egyszerre foglalkoznak brand építéssel, marketinggel, vezető képzéssel, toborzással, munkaerőközvetítéssel. Zseniálisak abban, ahogy eladják magukat. Ügyfeleink elmondásai szerint jelentős díjazásért csaknem nulla releváns jelentkezőt produkálnak, így a betöltetlen álláshelyek további fejtörést okoznak.

2. Az elhivatott toborzási szakemberek

Azok, akik úgy döntöttek kizárólag a toborzásra összpontosítanak. A szakma legjobbjai. Büszkén mondhatom képzéseimen többek között a legnagyobb munkaerőközvetítők munkatársai is igyekeznek megtanulni a hatékony toborzás fortélyait, majd hírleveleikben az előadásom anyagát szóról-szóra sajátjukként prezentálják olvasóiknak. Mi ezen jót mosolygunk. Mindig is voltak akik szakértelem híján mások másolásából igyekeztek pénzhez jutni. Ha a legnagyobbnak kikiáltott szakértők minket másolnak, az a legjobb visszajelzés. Ezek szerint valóban értjük a dolgunkat.

A számok nem hazudnak:

0 év
Online toborzás
0 +
Ügyfél
0 +
Jelentkező

jelentkezzen egy ingyenes online konzultációra!

Tudom, hogy Ön is elfoglalt, éppen ezért nem személyes találkozóra invitálom, hanem arra kérem, válasszon a naptárból egy Önnek leginkább megfelelő dátumot és időpontot, amikor online megismerkedhetünk!

A 30 perces meeten kiderül, hogy beilleszthető-e az Önök toborzási folyamataiba a mi rendszerünk, és szeretnénk-e együtt dolgozni.

A megbeszélés végén küldök egy együttműködési tervet, ami segíti a döntéshozatalban, de nem kötelezi Önt semmire.

FOGLALJON IDŐPONTOT! 👉

Válasszon egy Dátumot és egy Időpontot

Név*
E-mail cím*
Cégnév*
Telefonszám*
Milyen pozícióra keres munkatársat?*
Hány munkatársat szeretne felvenni?*
Ki ajánlotta Önnek a szolgáltatásunkat?

Olvassa el néhány cikkünket:

A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA HASZNÁLATA A TOBORZÁSBAN

Egyre többen használják a közösségi média felületeket álláshirdetések feladására. Ha gyors eredményt akarunk kékgalléros pozíciók esetében, akkor lokális kampányoknál elsősorban a Facebook és az Instagram (országos kampány esetén esetleg...

Az ilyen visszajelzések éltetnek! 🙂

Ismét egy pozitív visszajelzés várt az e-mailjeim között. Az ilyen Ügyfélvéleményekért érdemes dolgozni: „Sziasztok, Zseniálisak vagytok. 1 éjszaka alatt 74 jelentkező – felülmúlta a várakozásaimat! Elkezdjük feldolgozni az adatokat…...

Az Ön toborzó Partnere hoz elegendő jelentkezőt?

Sok partner panaszkodik, hogy hiába van szerződése 3-4 munkaerőkölcsönző céggel, azok nem tudnak elegendő jelöltet hozni nekik a fizikai pozíciókra. A probléma gyökerét abban találhatjuk, hogy a munkaerőkölcsönzők korábbi...

Bízza ránk a toborzást,
hogy maradjon ideje az igazán fontos teendőire!