onlinetoborzás.hu

Ha a „legnagyobb” szakértők téged másolnak, akkor ki a legnagyobb szakértő?

Egy médiában sokat szereplő HR szakértő hírlevelében köszönt vissza minden szavam, amit a szuperhatékony toborzás szemináriumomon szoktam előadni a kedves HR-es érdeklődőknek.

Szentül hiszem, hogy a mi toborzási módszerünk a leghatékonyabb a piacon, nagyszerű dolog, ha már a nagyobb konkurensek is felfigyelnek rá. 🙂
Az, hogy sajátjukként próbálják eladni, már nem olyan szimpatikus, de tudjuk, hogy vannak akiknek több minden belefér…
Valószínűleg kapcsolati rendszereik révén jól keresnek majd a jövőben a lemásolt modellel, lényegesen drágábban is el fogják tudni adni ezt a szolgáltatást.

Kicsit azonban aggódom amiatt, hogy az Ügyfeleik vajon elégedettek lesznek-e. Hiszen az Ö kampányaikon fogják „kigyakorolni” azt, ami nekünk már több éves tapasztalatként rendelkezésünkre áll.

A mi Ügyfeleink csak annyit éreznek, hogy jó helyen vannak, bármilyen lehetetlennek tűnő pozícióba is kell toborozniuk, mi megoldjuk.
Mielőtt toborzási ügynökséget kíván megbízni, kérem győződjön meg róla, hogy valóban értenek a módszerhez amit eladnak Önnek!

Ha szeretné, szívesen segítünk Önnek is!

Egyeztessünk egy 30 perces Google meet keretei között, amihez az Ön részéről csupán egy kamerával és mikrofonnal rendelkező számítógép kell. Én megosztom a képernyőm és megmutatom hogyan tudnánk feltölteni az üres álláshelyeket. Ugye milyen egyszerű?

Válasszon időpontot az 👉 INGYENES KONZULTÁCIÓ! -ra és azonnal küldöm a részleteket!
Ha nem talál már Önnek megfelelő időpontot, írjon e-mailt, megoldjuk! 🙂