onlinetoborzás.hu

Online Toborzás Vid

Munkaerő toborzás nagyvállalatoknak
100%-os GARANCIÁVAL!

=== Nézd meg a rövid videót! ===

Ha a videót a céges korlátozások miatt nem tudod megnézni, írj egy mait az info@onlinetoborzas.hu – ra és elküldjük emailban!

EDDIGI MEGBÍZÓINK:

8 éve dolgozunk az ingatlanpiacon Miskolc és Eger környékén és folyamatos problémánk volt, hogy nem találtunk elég értékesítő munkatársat. A módszer segítségével 3 hónap alatt elértük, hogy nincs több üres munkatársi hely az irodánkban!

Szamosi Barna - Otthon Centrum

Munkatárs keresésbe kezdtünk közel fél évvel ezelőtt. Bár értünk el gyenge részeredményeket, de megfelelő munkatársat nem találtunk. Egy dolog szaladt csak a tervezett fölé, és az a költség volt.
Ezután rendeltünk egy OnlineToborzási kampányt. Az eredmény minden várakozásunkat meghaladta. Csak az előszűrés önmagában megfizethetetlen. 1 hét alatt 130 potenciális jelentkező érkezett. Egy hét alatt jobb eredményt értünk el, mint korábban fél év alatt.

Klausz Norbert - BCC Hungary Kft.

Szinte reménytelennek tűnt megfelelő szakembert találnunk. Egész elképesztő volt, hogy az álláshirdetéseinkre hónapokon keresztül egyszerűen nem volt jelentkező. A Közösségi Alapú Toborzással teljes meglepetésünkre már 3 nap alatt 10 minőségi jelöltet kaptunk. Az interjúk során kiderült, a jelöltek nem is kerestek új állást ezért nem látták hirdetéseinket. Rendkívül hálásak vagyunk ezért a megoldásért.

Nagy Bálint ügyvezető - PV Napenergia Kft.

SEGÍTÜNK ÚJ MUNKATÁRSAKAT TOBOROZNI!

[contact-form-7 id="924" title="Főoldal kapcsolatfelvétel_Vid"]

Szólj hozzá!