onlinetoborzás.hu

Online Toborzás – allasajanlatok

Munkaerő toborzás nagyvállalatoknak
100%-os GARANCIÁVAL!

 

MEGRENDELŐINK:

EDDIGI MEGBÍZÓINK:

Tavaly kerültem kapcsolatba az Onlinetoborzás céggel és már akkor nagyon szimpatikus volt, amit ajánlottak. Idén adódott lehetőség az együttműködésre. Vidéki telephelyünkre kerestünk több pozícióra munkavállalókat. Az Onlinetoborzás bizonyította, hogy valóban profik. Az érintett területről széleskörű tapasztalattal rendelkeztek, és pillanatok alatt elkészítették a kampányokat. Rövid idő alatt sok-sok jelentkező érkezett, még válogatni is tudtunk. Csak ajánlani tudom őket.

Jakab Zsuzsa

HR vezető, Prímaenergia Zrt.

Az Onlinetoborzás céggel 2 éve kezdtünk dolgozni, folyamatosan keresünk kollegákat segítségükkel is. Együttműködő, rugalmas cég, és a mára kialakult,  hihetetlenül nehéz munkaerőhelyzetben is sikerül mindig egy-két jó kollegát szerezniük!

Gazsi Zoltán

ügyvezető, EISBERG HUNGARY Kft.

A toborzás gyors volt és eredményes: 3 hét alatt több mint 20 jeletkező érkezett! Tudták mire jelentkeznek, nem kellett nekik semmit magyarázni és „eladni” a munkát. Sokkal hatékonyabb volt, mint a vásárolt adatbázisok, olyan pályázók érkeztek amilyeneket szerettem volna. Megnyugtató érzés, hogy ha ismét új értékesítő munkatársakra lesz szükségem, csak vissza kell kapcsoltatnom a toborzási kampányt és ismét válogathatok majd a jobbnál- jobb jeletkezők közül!

Sereginé Jánvári Enikő

Otthon Centrum partner, Recotrans Ingatlanforgalmazó Kft.

8 éve dolgozunk az ingatlanpiacon Miskolc és Eger környékén és folyamatos problémánk volt, hogy nem találtunk elég értékesítő munkatársat. A módszer segítségével 3 hónap alatt elértük, hogy nincs több üres munkatársi hely az irodánkban!

Szamosi Barna - Otthon Centrum

Munkatárs keresésbe kezdtünk közel fél évvel ezelőtt. Bár értünk el gyenge részeredményeket, de megfelelő munkatársat nem találtunk. Egy dolog szaladt csak a tervezett fölé, és az a költség volt.
Ezután rendeltünk egy OnlineToborzási kampányt. Az eredmény minden várakozásunkat meghaladta. Csak az előszűrés önmagában megfizethetetlen. 1 hét alatt 130 potenciális jelentkező érkezett. Egy hét alatt jobb eredményt értünk el, mint korábban fél év alatt.

Klausz Norbert - BCC Hungary Kft.

Szinte reménytelennek tűnt megfelelő szakembert találnunk. Egész elképesztő volt, hogy az álláshirdetéseinkre hónapokon keresztül egyszerűen nem volt jelentkező. A Közösségi Alapú Toborzással teljes meglepetésünkre már 3 nap alatt 10 minőségi jelöltet kaptunk. Az interjúk során kiderült, a jelöltek nem is kerestek új állást ezért nem látták hirdetéseinket. Rendkívül hálásak vagyunk ezért a megoldásért.

Nagy Bálint ügyvezető - PV Napenergia Kft.

Ami a technikán és a szakértelem mellett még tetszett az a hozzáállásotok! A szerdai egyeztetésünk után 2 nap alatt össze lett rakva a komplett kampány, és hétvégén már jöttek is a jelentkezők! Ami még fontos, hogy perceken belül választ kaptam az e-mailekre.
Ez a hatékony munka kulcsa!

Oszlánczi Réka

Ügyvezető - Tulajdonos, Creppy Palacsintaház

Segítünk új munkatársakat toborozni!

Kérjen egyedi ajánlatot!

 

[contact-form-7 id="1315" title="Főoldal kapcsolatfelvétel_allasajanlat-ok.hu-ról"]

Szólj hozzá!