onlinetoborzás.hu

Online Toborzás 2019 – Munkaerő Toborzás 4.0

ÚJ MUNKATÁRSAKat KERES?

TÖBB JELENTKEZŐRE lenne szüksége, hogy ki tudja választani az Önnek leginkább megfelelő munkatársakat?

AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK:

BETANÍTOTT MUNKÁS TOBORZÁS

Ha operátor, vagy betanított munkára  keres új munkatársakat rövid határidőn belül, vegye fel velünk a kapcsolatot! Számtalan sikertörténetünk van ilyen toborzásokból. Néhány napon belül, akár több száz jelentkezőt tudunk Önnek toborozni az ország bármely területén!

SZAKMUNKÁS TOBORZÁS

Ha szakképzett munkatársakra van szüksége, legyen szó, villanyszerelő, lakatos, vízvezeték szerelő vagy akár CNC esztergályosról, Mi megtaláljuk Önnek az ideális munkatársakat!

RAKTÁRI MUNKÁS TOBORZÁS

Ha olyan szakemberre van szüksége, aki elboldogul a raktári munkák terén és akár még a targonca kezelése sem okoz neki problémát, Önnek is tudunk segíteni!

IRODAI DOLGOZÓ TOBORZÁS

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a ügyviteli munkatársak, könyvelők, adminisztrátorok, felsővezetői asszisztensek toborzásában is. Ha fehérgalléros munkatársra van szüksége, kérje ajánlatunkat!

MÉRNÖK ÉS PROGRAMOZÓ TOBORZÁS

Módszerünkkel azok a „láthatatlan” szakmérnökök és programozók is elérhetők, akik az állásporálok és a fejvadászok látókörén kívül dolgoznak. Tapasztalataink szerint könnyedén találunk olyan szakembereket, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mégsem támasztanak  irreális bérigényeket a munkáltató felé.

ÉRTÉKESÍTŐ TOBORZÁS

Új értékesítő munkatársra van szüksége, de nincs elég jelölt? Az elmúlt 3 éveben ingatlanos és pénzügyi alkusz partnereinknek több mint 6.000 új értékesítés iránt érdeklődő jelentkezőt toboroztunk. Ha tapasztalt értékesítő kollégát szeretne találni, van rá működő megoldásunk!

Az OnlineToborzással 2 éve kezdtünk dolgozni, folyamatosan keresünk kollégákat segítségükkel is. Együttműködő, rugalmas csapat, és a mára kialakult,  hihetetlenül nehéz munkaerő helyzetben is sikerül mindig egy-két jó kollégát szerezniük!

Gazsi Zoltán

ügyvezető, EISBERG HUNGARY Kft.

Vidéki telephelyünkre kerestünk több pozícióra munkavállalókat. Az Onlinetoborzás bizonyította, hogy valóban profik. Az érintett területről széleskörű tapasztalattal rendelkeztek, és pillanatok alatt elkészítették a kampányokat. Rövid idő alatt sok-sok jelentkező érkezett, még válogatni is tudtunk. Csak ajánlani tudom őket.

Jakab Zsuzsa

HR vezető, Prímaenergia Zrt.

A szolgáltatásukkal teljes mértékben elégedettek voltunk, csak ajánlani tudjuk Önöket! A jelentkezők száma lényegesen megugrott a kampányok során, volt lehetőségünk „válogatni”.

Kardos Krisztina

humánpolitikai vezető, Gyermelyi Zrt.

HA ÖNÖKNÉL ÉVEK ÓTA EGYRE KEVESEBBEN JELENTKEZNEK AZ ÁLLÁSAJÁNLATOKRA,
AKKOR A MI MÓDSZERÜNKRE VAN SZÜKSÉGÜK!

Többször hirdettünk hónapokig a vezető álláskereső portálokon zéró eredménnyel. Egyetlen kivétel akadt, ez pedig az OnlineToborzás.hu, mely elsősorban a közösségi médiákat célozza hirdetéseivel. Egy építési vállalkozó ismerősömtől hallottam, az OnlineToborzásról, neki megoldotta a munkaerő gondjait. Elmondhatom, hogy nekünk is. Napok alatt jönnek a jó jelentkezők! A cég munkatársainak segítőkészsége, hozzáállása pedig igazán példaértékű.

Manapság ők a legjobbak!

Dr. Várnagy Emese

vezérigazgató, IVM Zrt.

ÚGY ÉRZI MEGTORPANT A CÉGE FEJLŐDÉSE,

mert nincs elég munkatársa a megrendelések teljesítéséhez?

NE AGGÓDJON TOVÁBB!
VAN OLYAN MŰKÖDŐ TOBORZÁSI MEGOLDÁS,
AMI MEGOLDJA AZ ÖN PROBLÉMÁJÁT! 

Az egyik legjobb kollégánk egyébként, pont az OnlineToborzásra jelentkezett, és innen vettük fel.
A többi irodánknak én kifejezetten ajánlottalak benneteket.

Dr. Wimmental András

Irodavezető / office sales manager, Otthon Centrum Budapest VII kerület

Ami a technikán és a szakértelem mellett még tetszett az a hozzáállásotok! A szerdai egyeztetésünk után 2 nap alatt össze lett rakva a komplett kampány, és hétvégén már jöttek is a jelentkezők! Ami még fontos, hogy perceken belül választ kaptam az e-mailekre.
Ez a hatékony munka kulcsa!

Oszlánczi Réka

Ügyvezető - Tulajdonos, Creppy Palacsintaház

Az eddigi legjobb toborzó kampány volt amit kipróbáltam. Nagyon sok jelentkezőt kaptam akikből sikeresen fel tudtam venni 5 embert. Köszönöm.

Turczer József Krisztián

Irodavezető, Otthon Centrum

KÉRJEN AJÁNLATOT ÖN IS!

Segítünk új munkatársakat toborozni Önnek!

Hát, baromi állat amit összeraktatok!
Hétfőn 2 ember belép!
Tiz éve nem volt ilyen eredményes álláspályázat!

Van további 1-2 aki még számításba jön. De két ember már biztosan lesz!
A jövő héten is meghallgatok még pár embert. Feladatuk biztosan lesz.
Most látom, hogy a nem megfelelően teljesítő embernek is van minőségi alternatívája!

Rezsnyék Péter

kivitelező építész / ügyvezető, PHB Mesterünk Kft.

Kik vagyunk?

Nem vagyunk „szobatudósok” akik elméleteket gyártanak!
Mi a gyakorlatban működő marketing, Hr és szervezetfejlesztési módszereket gyúrtuk össze és
ebből alkottuk meg az Online Toborzás rendszerét.

Az elmúlt 3 évben több mint 300 toborzási kampányt menedzseltük és több mint 40.000.000 Ft-ot költöttünk el a Facebookon eredményes toborzási kampányokra.
Ezeknek a kampányoknak a tapasztalatait tudjuk beépíteni az ÖN toborzási kampányába is.

Nagy Gábor

Online Marketing tanácsadó és kivitelező

PARTNEREINK

Akiknek már megoldottuk néhány toborzási problémáját:

A mai megváltozott, modern világban – figyelembe véve a munkaerőpiac beszűkülését is – a korábban jól megszokott toborzási módszerek már nem hozták a várt eredményeket. A közösségi média hatalmas népszerűsége egyértelművé tette, hogy a munkáltatóknak is új lehetőségek után kell nézniük.
Sokkal szélesebb körben, direktebben és célzottabban érhető el az a célcsoport, akinek a hirdetéseinket szánjuk. Emellett nem csak azokhoz jutunk el így, akik aktívan mozognak a munkaerőpiacon, hanem olyanokhoz is akik csak gondolkodnak, vagy épp nem is gondoltak még a váltásra. Mivel ők még nem értek a tényleges keresés fázisába, nem olvassák az újságban vagy állásportálokon található hirdetéseket tehát normál esetben el sem juthatnánk hozzájuk.
Ajánlottuk már ezt a szolgáltatást másoknak is azzal a megjegyzéssel, hogy akkor lehet ez a típusú keresés a legeredményesebb, ha mi magunk is tudunk valami egyedit, valami mást nyújtani, ami megkülönböztet, vonzóbbá tehet bennünket.

Sashalmi Erika

HR vezető, /// VTES Kft.

G-art Média Kft.
Székhely: 3900 Szerencs, Nagyvárad köz 8.

 Adószám: 23112803-2-05
Email: info (kukac) onlinetoborzas.hu