onlinetoborzás.hu

Sorra kerülnek elő régi kedves Partnereink azzal, hogy a jövő évi létszámtervek beérkeztek a különböző részlegektől, és komoly toborzási feladattal találták magukat szemben.

Többségüknél négy-öt munkakörben van szükség új munkatársakra, munkakörönként 3-4, de van akinél 10-15 főre.

Mikor egyiküknek a minap viccesen megjegyeztem, hogy el voltak tűnve 7 hónapon át, azt felelte, hogy tavasszal megoldottuk a létszámhiányukat és most, hogy új projektek indítása miatt igény mutatkozik felvételre, kizárólag bennünk gondolkodnak, mert elégedettek voltak az ígéretünkhöz hű, gyors és minőségi toborzással.

                                                       Az ilyen visszajelzésekért érdemes dolgozni! 🙂 

Az elmúlt év trendjei alapján könnyen meghatározható, hogy milyen költségekkel tölthető fel egy-egy munkakör, legyen szó egy-két kulcsember pótlásáról, vagy akár tömeges felvételről, ha pl. új gyártósor, vagy új műszak kerül bevezetésre.

Számtalan esetben toboroztunk lakatosokat, villanyszerelőket, karbantartókat, operátorokat, építésvezetőket, mérnököket,

ha Önöknél is létszámfejlesztésre van szükség, szívesen segítünk a várható létszámigény teljesitésében!

Foglaljon időpontot díjmentes online konzultációmra, ahol megmutatom hogyan tudtuk rövid időn belül 5-10, vagy akár 50 fővel növelni a munkatárs létszámot az Önéhez hasonló iparágakban!

A konzultáción való részvétel természetesen nem kötelezi Önt semmire. Megismerkedünk és közösen megvizsgáljuk tudunk-e Önöknek segíteni.

Ha arra jutunk, hogy megérdemel egy próbát az együttműködés, akkor már 3-5 napon belül indulhat is a toborzás, ha nem, akkor beszélgettünk egy jót. 🙂

A fokozott toborzási igényeknek megfelelően bővítettem marketinges és programozói csapatomat, én pedig igyekszem minél több időpontot felajánlani a szolgáltatásunk iránt édeklődőknek.

Remélem Önöknek is segíhetünk, várom a megkeresését!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn