onlinetoborzás.hu

Az Ön toborzó Partnere hoz elegendő jelentkezőt?

Sok partner panaszkodik, hogy hiába van szerződése 3-4 munkaerőkölcsönző céggel, azok nem tudnak elegendő jelöltet hozni nekik a fizikai pozíciókra.

A probléma gyökerét abban találhatjuk, hogy a munkaerőkölcsönzők korábbi években jól bevált módszerei mára elavulttá váltak. Amíg nem változtatnak, nem tudnak olyan eredményeket produkálni, amiket Ügyfeleik elvárnak.

A piacvezető közvetítők és kölcsönzők -akik korábban talán meg is mosolyogtak bennünket, mert nem értették módszereinket, most sorra veszik fel velünk a kapcsolatot, hogy alvállalkozóként toborozzunk nekik, hogy Ügyfeleik ne mondják fel velük kötött keretmegállapodásaikat.
Volt már olyan közvetítő és fejvadász cég is, aki velünk gyűjtetett jókora jelentkezői állományt, amit monopol helyzetben lévő nagyvállalatnak adott tovább, természetesen teljes elhallgatását kérve annak, hogy a munkát mi végeztük el. Miért? Ehhez nem kell nagy fantázia.
Mára a közvetítők is figyelemmel kísérik tevékenységünket és vannak akik beépítik az áraikba, hogy velünk toboroztatnak.
Az egyik ilyen együttműködés alkalmával a Partner 7 nap után leállíttatta az általuk futtatott kampányt, mert az Ügyfele bőven elegendőnek és jó minőségűnek találta azt a jelentkezői állományt, akiket vittünk.
116 gyakorlattal rendelkező gépkezelő jelentkezett a lehetőségre ennyi idő alatt.

Csak ennyi írt a Partner:
Sziasztok!
Szeretném kérni a Betanított Munkás kampányt leállítani, a partner nem kér egyelőre több munkavállalót.
Valamint meg szeretném jegyezni, nagyon nagyon elégedett vagyok a munkásságotokkal és megemelem a kalapom előttetek nagyon szuperek vagytok!
Ha újra kér a partner jelölteket jelentkezem, remélem minél előbb!
Üdv: T. M. „

Önnek is egyszerűbb és jóval költséghatékonyabb, ha közvetlenül tőlünk kér segítséget!
Egyeztessünk, hogyan működhetnénk együtt!

👉 INGYENES KONZULTÁCIÓ!